רשימת עסקים Business catalog
הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר | החלפת קישורים | קידום אתרים Russian
קייטרינג
מאמרים
איך להתנהג בזמן מעצר וחקירה

הרחקת יונים

קרקס אירופה

ציוד נקיון

נוטריון ועריכת צוואה

שילוח בינלאומי של גופי תאורה – איך למנוע נזקים למטען

גורי אלפי – התפוח לא נפל רחוק מהעץ

הפלה בקרב נערות

עדי אשכנזי – מה זה השטויות האלה?

מה חשוב בבחירת קוסמטיקאית?

אימון אישי אימון NLP

קורס תיווך נדלן

למה בכלל צריך תוספי מזון?

השכרת רכב

על צילום אירועים

ניקיון הבית – טיפים שימושיים

מוצרי חשמל באינטרנט

משרד עורכי דין תעבורה

קולקציות הטפטים החדשה של אורגד

חשיבות הוילונות בחדרי הבית השונים

בחירת צעצועים לגיל המתאים

שמלות כלה

בניית אתרים - שלבים

אלבום תמונות דיגיטלי

איך לבחור חברת אחסון אתרים

פרסומת אינטראקטיבית

לרדת במשקל? רק אצל אירנה!

אינדקס עסקים

עיצוב גינת פרחים מדהימה

עבודה בחוץ לארץ

מעבדת SOUNDEXPERT

כיצד בוחרים מצלמות אבטחה?

קידום אתרים - קידום עסקים

עלוני פרסום ( פליירים )

כרטיסי ביקור

קופת כרטיסים
קישורים

מטבחים

Русский

"בארולו" שף פרטי קייטרינג

קייטרינג שף פרטי

 "בארולו" קייטרינג ושירות שף פרטי

 

קייטרינג "בארולו" הוא שירות קייטרינג המתמחה בבישול איטלקי קלאסי בראשותו של השף האיטלקי Michele Bozzetto  ,אשר מעניק גם שירות שף פרטי לכל ארוע.

קייטרינג "בארולו" הוקם באיטליה, בחבל פיאמונטה ופועל כחמש שנים. השף הפרטיMichele  Bozzetto , הגיע מאיטליה לפני כמספר חודשים כדי להציע את אפשרויות הארוח של קייטרינג "בארולו" גם בארץ.

המטבח האיטלקי הקלאסי, אינו מורכב רק מפסטה כפי שנהוג לחשוב. כל ארוחה איטלקית טיפוסית מורכבת ממנות מספר, המגיעות אל השולחן בסדר קבוע : אנטי פסטי, מנת פסטה, מנת בשר או דג וכמובן קינוח וקפה.( יש המקנחים גם ב"גראפה", משקה אלכוהולי שנאמר עליו כי הוא עוזר בעיכול המזון).

אנטי פסטי, הוא כל מה שאינו פסטה ולכן מנות האנטי פסטי במטבח האיטלקי רבות ומגוונות הן. החל מירקות בכל צורת בישול אפשרית, בשרים ודגים בצורות הגשה שונות כמו קארפצ'יו וכל מאכל אחר אשר אין בו בצק פסטה.

אחרי האנטי פסטי מגיעה המנה הראשונה -"פרימו", זו מנת הפסטה אשר היא מרכיב הכרחי בכל ארוחה איטלקית. מנות הפסטה מגוונות מאד ומגיעות באין ספור צורות ורטבים.

"סקונדו" היא המנה השניה והעיקרית אשר מורכבת מבשר או דג העשויים ע"פ המסורת ממחוזות איטליה השונים.

לסיום קנוח מתוק וקפה וכמובן הכוסית הבלתי נמנעת של "גראפה" איכותית, העוזרת ומזרזת את תהליך העיכול.

 

קייטרינג "בארולו" מציע שירות קייטרינג ושרות שף פרטי בכל ארוע. השף ישמח לעמוד לרשותכם , לייעץ ולסייע בבחירת ובהרכבת תפריט יחודי המתאים לכם ולאופי הארוע שלכם.

כמו כן, מעביר השף סדנאות שונות בנושאי המטבח האיטלקי בביתכם או בכל מקום אחר.( מינ' 5 אנשים לסדנה).

 

                                                            ממתכוני השף של קייטרינג "בארולו"

                                       ניוקי תפו"א עם פרחי קישואים ריקוטה וזעפרן

חומרים

לניוקי:

550 גר' תפו"א • 180 גר' קמח רגיל • 2 כפות גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו מגורר

לרוטב:

1 בצל בינוני • 5 פרחי קישואים טריים • 50 גר' חמאה • 150 גר' ריקוטה • קמצוץ זעפרן טרי איכותי • מלח

 

אופן ההכנה

לניוקי:

להרתיח את תפו"א במים מלוחים, למעוך לפירה, להוסיף את הקמח וגבינת הפרמיג'אנו- ללוש היטב עד שמתקבל בצק אחיד וגמיש. את הבצק לשטוח על משטח מקומח בעובי של כסמ' 1 , לחתוך בסכין את הבצק לרצועות ברוחב של כ-2 סמ' ולגלגל את הרצועות לנקניק דק. את הנקניק יש לחתוך לחתיכות של כ-1.5 סמ' וכל חתיכה להעביר קלות על מזלג עד שיווצרו פסים על חתיכות הבצק.

לרוטב:

במחבת ממיסים את החמאה, את הבצל קוצצים דק ומוסיפים לחמאה ונותנים כדקה להשחמה    (לא יותר מידי), מוסיפים את פרחי הקישואים כשהם קצוצים גס וממשיכים בטיגון למשך 2 דקות נוספות, לאחר מכן מוסיפים כ -2 כפות מים רותחים ( מהסיר בו מבשלים את הניוקי) ונותנים עוד כמה דקות שיתרככו פרחי הקישואים, להמליח בזהירות.( המים שהוספנו הם מלוחים).

מכבים את האש, ומוסיפים את גבינת הריקוטה כשהיא מעורבבת יחד עם הזעפרן, מערבבים הכל ומשאירים לכמה דקות לאפשר לחומרים להתמזג יחדיו.

את הניוקי יש לזרוק לסיר גדול מלא מים רותחים. הניוקי מוכנים מיד כאשר הם צפים מעל המים.

מרימים בזהירות את הניוקי וזורקים למחבת עם הרוטב, מערבבים היטב ומוסיפים גבינת פרמיג'אנו לפי הטעם.

 

בתאבון

                                                                                            

                                                                                                                              בכבוד רב,

                                                                                                                        Michele Bozzetto

 

מירב בוצטו - 0526609617

MICHELE BOZZETTO - 0526609615


קיטרנג בארולו שף פרטי  קייטרינג במרכז שף פרטי מאיטליה  בארולו שף פרטי קייטרינג קייטרינג במרכז שף  פרטי מאיטליה שף שפים שף פרטי שף אישי שפים פרטיים שפים אישיים שף לבר מצווה שף לבת מצווה שף לחתונה שף למסיבת רווקות, מופע שף,שף ליום הולדת, שפים ליום הולדת, יום הולדת, ימי הולדת,שף עד הבית שף לבית ארועים אירועים, סדנא סדנאות סדנת בריאות, אוכל, מתכונים, קייטרינג מסיבה, מסיבות בר מצווה, בת מצווה, חתונה, חתונות, אטרקציה, אטרקציות, גימיק, גימיקים, דוד גול, ארוחות, תפריט בשרי,תפריט חלבי, ארוחה זוגית, יום הולדת, הצעת נשואים, ערב גיבוש, יציאה לפנסיה, יעוץ קולינרי יעוץ קולינארי

קייטרינג שפים פרטיים שף פרטי שף פרטי  

052-6609617 052-6609615
חזר לקטגוריה קייטרינג
אין בפרסום בתי העסק באתרנו משום המלצה על עסק זה או אחר. האתר אינו נושא בכל אחריות בשל מעשיהם של מתפרסמים בו
תוכן הפרסום באתר באחריות המפרסמים בלבד ואין המערכת אחראית לכל הפרה מצידם
All rights reserved © Medial Group 2006 © Created by FishArt Studio   בראבו   כרטיסים למופעים   פרקטים   הרחקת יונים השוואת מחירים